Salata de fasole verde lata

de mamaieelena in Salate, 30 Mai 2012 | 6093 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole verde proaspata lunga de 20-25 cm
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura ulei de susan
  • 1 lingura otet balsamic
  • sare piper
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 legatura de marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole verde lata:

Fasolea se spala, se curata de moatele de la extremitati si apoi se taie la dimensiuni de 1-2 cm.

Intr-o oala se pune apa cu sare la fiert si cand clocoteste se adauga fasolea. Cand este aproape fiarta se da in jet de apa rece si in aceeasi oala se pune uleiul si cu fasolea la prajit. Cand aceasta s-a incins bine, adica sfaraie la prajit se poate pune usturoiul curatat si taiat cu cutitul marunt la fel si mararul tocat marunt. Se amesteca bine, iar la sfarsit se mai adauga o lingura de ulei de susan si una de otet balsamic.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole verde lata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole galbena