Normal am vrut sa fac ceva de post , dar am adaugat si carnat pentru ca la mine in familie nu se serveste mancare fara carne sau afumatura! :)
Fasolea o dam putin la fiert cu condimentele: oregano, chilli, sare, piper, usturoi. Lasam aprox 10 minute, scurgem bine de apa. Jumatatea de dovlecel o taiem bucatele mici, morcovul taiem in 3.
Luam o oala cu putina apa si dam in clocot, adaugam dovlacelul si morcovul, presaram putina sare si piper, lasam aprox 10-15 minute, scurgem de apa. Luam sos de usturoi cca 3 lg si adaugam la fasole, rupem o bucata mica din branza si taiem felii mici, le punem peste fasole, amestecam bine, daca mai trebuie sare, adaugam dupa gust !
Servim alaturi de dovlecelul fiert si morcovi !
1
Eu am pus doua bucati de carnat prajit si piure de cartofi!
2
Merge foarte bine si cu snitel de soia!