Salata de fasole cu ton

de Alina26 in Salate, 3 Mai 2013 | 3582 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole alba fiarta
  • 2 conserve de ton in ulei(80g una)
  • 1 ceapa rosie
  • 100g masline negre fara samburi
  • sare
  • piper
  • otet
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole cu ton:

Fierbeti fasolea.Cand a fiert o puneti la scurs si la racit.

Curatam ceapa,o taiem petisori sau rondele,o punem intr-un bol si punem otet cat cuprinde.Acoperim si lasam o ora.

Cand s-a racit fasolea punem intr-un bol impreuna cu maslinele taiate rondele,tonul scurs de ulei,ceapa stoarsa,sare,piper,ulei de masline si mestecam.Daca va place puteti pune 2-3 fire patunjel verde.Mai puneti otet care a ramas de la ceapa,daca va place mai otetit.

Pofta Buna!!!!!

TIPS-URI

1

Se poate folosi si fasole din conserva.

2

Puteti pune si fasole maro.E mai colorata salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Anett 1

04.05.2013, 09:15

CookieMonster 1

04.05.2013, 09:33

Alina26 1

04.05.2013, 11:19

va multumesc pentru aprecieri!!!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata Medalion, de post