Salată de ciuperci cu porumb şi ceapă

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 24 Oct 2015 | 8179 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de ciuperci
  • 1 conservă mică de porumb
  • 200 g smântână
  • 1 ceapă roşie
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată de ciuperci cu porumb şi ceapă:

Clătim cu puţină apă ciupercile din conserve, le scurgem foarte bine şi după preferinţă le tocăm mai mărunt sau le lăsăm în bucăţi mai mari.

Ceapa o tăiem rondele. Amestecăm toate ingredientele şi salata este gata.

Salata poate fi servită ca aperitiv sau lângă o friptură.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de ciuperci cu porumb şi ceapă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Zamfira 1

25.10.2015, 09:04

O bunatate, ai dreptate! Mirela

Gherca Daniela 1

26.10.2015, 09:02

Zamfira 1

26.10.2015, 09:27

Daniela

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri cu spanac si branza