deosebit de gustoasa
Pentru cosulete amestecam malaieul cu untul moale si cu o psata din miezul de masline mixat la robot. Apoi rasnim putin din cele 2 rasnite Kotanyi. Luam pasta formata si o presam cu degetele pe o forma de tarta ondulata si apoi o bagam la cuptorul incins si lasam cateva minute la foc mare. Apoi scoatem si lasam sa se raceasca .
Salata se face calind in 1 lingura de ulei de masline cu aroma de salvie bucati maricele de ciuperci, ardei rosu , ceapa rosie si masline negre fara samburi.Apoi rasnim de 10 ori din fiecare rasnita Kotanyi, amestecam si lasam sa se raceasca. Maioneza o facem normal frecand galbenusul de ou crud cu ulei eventual si putin mustar daca va place si rasnind putin din rasnitele Kotanyi si in ea.
Se seversc cosuletele umplute cu salata de ciuperci peste care picuram maioneza cu verdeturi si bentite de salata verde.
Pofta mare!