Salata de bame-reteta specific araba

de Mihaela11_jo in Salate, 31 Mai 2011 | 7166 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 de grame bame proaspete curatate de codite  
  • 3 rosii mari  
  • 1 ceapa de marime medie  
  • 5-6 catei de usturoi  
  • 3-4 linguri ulei de masline  
  • sare dupa gust  
  • piper proaspat macinat dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de bame-reteta specific araba:

Se taie marunt ceapa si usturoiul si se calesc  in uleiul de masline 4-5 minute.

Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie marunt.

Se adauga bamele la ceapa si se calesc inca 5 minute.

Se adauga rosiile taiate marunt si se fierb la foc mic pana se inmoaie( cca 20 de minute).

Se aseaza pe un platou si se servesc cu lipiea arabeasca sau ca salata simpla.

Se serveste calda sau dupa ce s-a racit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de bame-reteta specific araba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de ciuperci cu castraveti acri, usturoi si maioneza