Salata de ardei capia, copt

de Patricia Iordache in Mancaruri de post, 28 Iun 2013 | 4915 vizualizari

 

Este o salata simpla, usor de facut, rapida si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 3-4 ardei capia copt;
  • sare;
  • piper (de preferat alb);
  • 3 catei de usturoi;
  • 3 lingurite cu otet de vin alb;
  • 4 linguri cu ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de ardei capia, copt:

Eu am folosit ardei capia din congelator, gata copti si curatati de coaja. Daca nu aveti, coaceti ardeii pe o tabla, presarati cu sare si lasati sa stea minim 30 min intr-un vas acoperit cu capac. Apoi ii decojiti si ii puneti intr-un castronel.

Pisam cateii de usturoi, amestecam cu sare, piper, otet si ulei. Amestecam totul foarte bine si turnam peste ardeii cojiti. Acoperim vasul si il lasam minim 30 minute, la rece. 

Serviti ca si salata, la friptura, cartofi prajiti sau la ce doriti ;)

TIPS-URI

1

Eu am folosit piper negru si parca nu-mi place culoarea pe care o da sosului, asa ca data viitoare voi folosi piper alb ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ardei capia, copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Geanina87 1

29.06.2013, 10:10

buna

danakarin 1

30.06.2013, 02:19

Bun!

Dya Daniela Andrei 1

30.06.2013, 10:29

Imi plac tare mult! Nu am incercat niciodata cu usturoi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez copt