Salata cu sunculita, mere si cascaval

de Corinuta in Salate, 7 Iul 2010 | 3643 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 salate lollo biondo
  • 200 g sunculita
  • 200 g cascaval sau branza gouda
  • 1 ceapa rosie
  • 2 mere dulci-acrisoare
  • suc de lamaie
  • 2 linguri otet din vin alb
  • 4 linguri ulei
  • sare,piper
  • 1 varf de cutit de zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu sunculita, mere si cascaval:

Salata se spala bine, se lasa sa se scurga de apa, apoi se taie sau se rupe in bucati.

Sunca si cascavalul se taie cuburi.

Ceapa se curata, se spala si se taie pestisori.

Se spala merele, eventual se curata, se taie in patru si se indeparteaza samburii, apoi se taie felii. Se stropesc cu suc de lamaie sa nu-si schimbe culoarea.

Se face un dressing amestecand otetul cu sarea,piperul si zaharul. Se adauga uleiul incet, amestecand bine.

Se amesteca toate ingredientele si dressingul. Deasupra se pot presara 2 linguri de miez de nuca tocat.

TIPS-URI

1

Daca nu va place combinatia de sarat cu dulce-acrisor se pot elimina merele din componenta salatei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu sunculita, mere si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Corinuta 1

08.07.2010, 12:32

Julie, Silvioara, multumesc

Laly 1

09.07.2010, 21:46

Ce buna trebuie sa fie

Corinuta 1

09.07.2010, 22:12

A fost foarte buna, Laly.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata mexicana pe pat de salata verde