Imi plac mult acest gen de salate, pentru ca mi se par usoare si daca am si o feliuta de paine prajita langa, atunci e perfect. Poate fi pregatita cand aveti musafiri, puteti umple cu ea rosii, ardei, aveti multe alternative.
Pieptul de pui il punem intr-o cratia cu apa la fiert, cu putina sare, piper si patrunjelul uscat.
Cand este bine patruns il scurgem de apa, il lasam sa se racoreasca apoi il taiem cubulete.
Ciupercile le spalam si le punem la fiert pentru 15 minute. Le scurgem le lasam sa se raceasca si le taiem marunt.
Intr-un bol amestecam puiul, ciupercile, mazarea iar deasupra presaram mararul verde, toct marunt.
Intr-un bol mixam galbenusul crud, cu cel fiert trecut prin sita si mustarul.
Punem ulei in fir mubtire, mixam continuu intr-o singura directie si facem maioneza atat cat este nevoie.
Peste salata punem maioneza, amestecam, iar la final ii dam gust cu sare si piper.
Pofta buna!