Salata cu oua

de Dya Daniela Andrei in Salate, 29 Apr 2014 | 4619 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua fierte (cu galbenusul tare)
  • 4 lingurite cu ulei de masline
  • sucul proaspat de la o lamaie
  • cateva frunze de salata
  • 3-4 fire de ceapa verde
  • 150 gr branza de capra
  • un ardei gras rosu
  • 2 castraveti mari
  • cateva ridichi
  • optional sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu oua:

Se feliaza toate ingredientele dupa bunul plac, se adauga sarea dupa gust si se asezoneaza cu ulei de masline si sucul proaspat de lamaie. Se amesteca usor cu ajutorul unei spatule, avand grija sa nu se sfarame galbenusul de ou. Se pastreaza la rece aproximativ 15-20 de minute inainte de servire. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

 Se pot folosi orice alte legume doriti, in stare naturala sau fierte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata cu telemea si oua