Inca o reteta care o puteti servi seara in cazul in care aveti grija de dieta!
Stergem cu hartie absorbanta de bucatarie (umeda) ciupercile si la taiem feliii sau in 4. Taiem si carnea in felii subtiri. Incalzim uleiul si punem la calit ceapa tocata marunt impreuna cu carnea ptr putin timp( nu lasam mult carnea ptr ca se intareste!) intorcand carnea pe ambele parti. Apoi scoatem carnea deoparte si punem ciupercile, lasam la foc iute cateva minute si stingem cu vinul. Adaugam si sarea, piperul si cimbrul, amestecam apoi punem si balsamicul cu caperele, amestecand si luam imediat de pe foc. Punem in farfurie, salata roca, pe deasupra punem compozitia cu ciuperci si feliile de carne. Taiem felii subtiri branza si o punem pe deasupra dupa care turnam glazura de balsamic.
1
Nu stiu daca se gaseste in romania, probabil ca da, aceasta glazura de balsamic, e ca un balsamic de modena dar mai gros, ca un sirop si mai dulce.