Salata Caprese cu miez de lapte

de Dana Cristea - pusikmea in Salate, 20 Apr 2012 | 4321 vizualizari

 

Azi am primit cadoul de la Delaco, o gentuta plina cu bunatati.
Branzica Miez de lapte, este atat de buuunaaa, seamana foarte bine cu mozzarella la gust, este fina si are niste forme asa dragute, incat ti-e mila sa le mananci si in plus au venit intr-o gentuta termo superba!!!! ♥♥♥ :) Multumesc Delaco!!!
Nu am mai avut rabdare si am facut imediat o salata caprese, de obicei aceasta salata se face cu mozzarella, dar cum seamana tare bine la gust, nu am ezitat sa o fac.
Va recomad tuturor aceasta branzica, am dat o cautare pe net sa vad ce pret are si am gasit asta "Pret recomandat de vanzare: 7,5 lei/ pachet 3x75g; 5,2 lei/pachet 120g;"
Daca intr-adevar asta este pretul, chiar nu e scump si isi merita toti banii.

 

INGREDIENTE

  • pentru o persoana
  • o rosie
  • o cutie miez de lapte cu sare
  • busuioc uscat si proaspat
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • sare
  • optional masline verzi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Caprese cu miez de lapte:

Se taie rosia si branzica miez de lapte rondele.

Se pregateste un dresing din otet, sare si ulei.

Se aseaza rondele de rosii si branzica miez de lapte, alternativ sau se pun una peste alta.

Se stropesc cu dresing-ul, dupa care se asezoneaza cu busuioc uscat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Caprese cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rosii cu mozzarella