Salata boeuf II

de corina241 in Salate, 9 Ian 2011 | 4929 vizualizari

 

De obicei,salata mea de boeuf este fara carne,dar am zis ca pot sa schimb putin si atunci am adaugat bucatele de carne.

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 piept de pui
  • 1/2 borcan de castraveti murati
  • 1/2 borcan ardei murati
  • 2 oua
  • 1 lingurita de mustar
  • zeama de lamaie
  • 150ml ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata boeuf II:

Morcovii si cartofii se pun intregi la fiert in apa cu sare.

Separat,fierbem si pieptul de pui.

Dupa ce au fiert se scurg bine,lasam sa se raceasca,curatam de coaja si taiem carnea si legumele fierte in cubulete mici.

Ardeiul si castravetii se taie si ei cubulete si se pun peste restul legumelor+carnea.

Le amestecam bine pe toate,potrivim cu sare si piper,apoi incorporam si maioneza:

Pregatim un castron si o lingura de lemn.Punem un galbenus de ou fiert ,iar altul crud,picuram ulei putin cate putin si amestecam usor intr-un singur sens.Treptat punem mustarul,zeama de lamaie si restul de ulei tot in fir subtire.Cand s-a format maoineza,o potrivim de sare si-o incorporam in salata de legume cu carne.

Decoram cu masline.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata boeuf II" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata boeuf