Sarbatori de iarna fara salata boeuf'?niciodata...
Un calduros La multi ani Bucatarasi!!!!!
Incepem cu curatatul si spalatul legumelor.
Intr-o oala incapatoare punem la fiert legumele si carnea.
Dupa cam 30 minute adaugam sare.
Lasam la fiert pana sunt gata legumele pe care le scoatem .Carnea o mai lasam sa fiarba pana e gata.
Dupa ce avem totul fiert,lasam sa se raceasca.
Ne inarmama cu rabdare si incepem sa taiem totul marunt,cubulete.
Dupa ce am taiat legumele si carnea,punem totul intr-un castron incapator.
Continuam cu taiatul marunt a castravetilor si gogosarului.(N-am pus cantitatea la acestea pentru ca depinde de fiecare cum le place salata,mai acrisoara sau nu.) :)
Unim si pe acestea la restul de ingrediente.
Adaugam maioneza(n-am pus cantitatea pentru acelasi motiv,mie nu-mi place multa maioneza,am pus cam 3 linguri).Adaugam o lingura de mustar si piper.
Amestecam bine bine,eu amestec cu mana :)
Cand e totul omogen,punem in platouri si ornam dupa imaginatia noastra:maioneza si restul ce decideti voi...
Mie mi-au iesit 2 platouri de dimensiune medie( cam.20cmx20cm)si un platou oval.
1
se poate adauga si mazare(eu nu am avut)