Salata a la russe

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 8 Aug 2014 | 9106 vizualizari

 

O garnitura foarte buna alaturi de gratar, snitel sau alte preparate de carne sau peste.

 

INGREDIENTE

  • 4 morcovi
  • 5 cartofi
  • aprox 200 gr mazare (2 cani)
  • 150 gr maioneza
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata a la russe:

- Morcovii se curata de coaja sis e fierb in apa cu sare . Apoi ii taiem cubulete.

- Mazarea daca e proaspata sau congelata se fierbe in apa cu sare si ea. Daca folosim din conserva o scurgem de apa .

- Cartofii ii fierbem in coaja si apoi se curata si se taie cuburi.

- Cand ingredientele sunt reci se amesteca intr-un vas incapator cu sare, piper si maioneza . Eu am folosit maioneza din comert, light, dar cu siguranta se poate folosi si de casa facuta. 

Aceasta salata eu o folosesc ca si garnitura alaturi de snitele din piept de pui sau din peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata a la russe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Oana 1

11.08.2014, 15:36

Ce bine arata!!

diaconta 1

12.08.2014, 08:54

Foarte mult imi place salata asta
eu o prefer ca fel principal chiar

Panacris 1

12.08.2014, 12:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de legume cu maioneza