Salam de biscuiţi, reţetă de post
Salam de biscuiţi, reţetă de post
Pasul 1: Biscuitii se rup in bucati mici sau se zdrobesc.
Pasul 2: Intr-o oala se incalzeste apa, se adauga margarina taiata bucatele si se lasa la foc mic pana se dizolva. Apoi se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste. Se adauga esenta de rom si amesteca, apoi se lasa sa se racoresca.
Pasul 3: Peste biscuitii zdrobiti se toarna siropul obtinut si cele 5 linguri de cacao, se amesteca bine si se lasa vreo 15 minute sa se raceasca.
Pasul4: Pe o tava se intinde folie de plastic sau aluminiu(de preferat de plastic), pe care se presara nuca cocos,se toarna compozitia obtinuta si se formeaza ruloul. Se finalizeaza forma si pe deasupra se presara nuca de cocos, se impacheteaza si se ruleaza. Se lasa la frigider si se taie rece.
Pofta buna.