Uite ca am ajuns si la 450 de retete postate. Nu asta este important. Partea cea mai frumoasa si umana este legatura de suflet ce am dobandit in aproape cei 4 ani de cand imi petrec o parte din viata aici, impreuna cu dragi Bucatarasi.
Sacchettini sunt paste proaspete cu oua si diverse umpluturi. Ale mele sunt umplute cu crema de ciuperci si trufe. Le-am cumparat pentru ca mi-a placut forma dar si manata de curiozitatea de a afla cum este acel gust vestit de trufe.
Fierbeti pastele in apa sarata, respectand timpul indicat pe ambalaj.
Scurgeti pastele de apa .
Incingeti uleiul amestecat cu unt si prajiti feliile rasucite de salam cu trufe .
Adaugati in tigaie si usturoiul tocat marunt .
Adaugati si amestecati sacchettini cu salamul direct in tigaie.
Seviti preparatul cald asezonat cu rucola proaspata si condiment oglio e alio .
Presarati deasupra in final mozzarella razuita .
1
Nu uitati un vin alb demi-sec .Acum aveti avea in mai putin de 15 minute o cina eleganta pentru doua persoane .