Tot eu,aia care copiaza,Copiatoarea,de data asta am intrat la Merisor in gradina si m-am ales cu niste rulouri....am mai modificat eu pe la crema,una,alta,dar nu mult......
Aluat:
Intr-un castron punem faina, drojdia si bicarbonatul si amestecam. Topim untul si untura si le lasam sa se raceasca putin, timp in care amestecam ouale cu zaharul, apoi adaugam untul topit si amestecam ca la maioneza. Peste acest amestecam punem faina si laptele caldut si omogenizam pana se formeaza un aluat elastic, bun de intins. Lasam la rece 30 minute, dupa care intindem o foaie subtire din care taiem fasii lungi de cca 15 cm. Fiecare fasie o infasuram pe forma de rulou, eu am 16 forme. Dupa ce am format rulourile le asezam in tava - mi-a facut cineva pornind de la ideea mamei, o tabla in care a sudat niste cuie, tabla e la dimensiunea tavii de aragaz - am asezat rulourile pe acele cuie si am bagat tava la cuptorul preincalzit, le-am scos cand au inceput sa se rumeneasca. N-am cronometrat cat le-am tinul, difera de la cuptor la cuptor. Am procedat la fel pana am terminat toata coca. Mi-au iesit cca 64 bucati, nu prea au iesit la fel, ca n-am stat sa masor fasiile, unele sunt mai mici, altele mai mari.....nu excelez la capitolul rabdare....
Crema:
Ouale le-am frecat cu zaharul, am adaugat amidonul, coaja de portocala si am inceput sa diluez cu lapte. Am pus cratita pe foc la foc mediu si am amestecat incontinuu, pana s-a ingrosat. Am tras cratita de pe foc, am adaugat untul si l-am incorporat bine, am lasat sa se racoreasca crema si la final am adaugat albusurile batute spuma tare.
Am pus crema intr-un posh si am umplut rulourile, le-am pudrat cu zahar si decorat cu aschii de ciocolata