Rulouri din piept de curcan cu sunca in sos de rodii

de Sidy in Pui, 22 Iun 2010 | 7847 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g piept de curcan
  • 2 rodii
  • 1/2 pahar sirop de rodii sau de zmeura
  • 1/2 pahar vin rosu
  • 1 varf cutit scortisoara
  • frunze patrunjel verde
  • (busuioc)
  • 2 oua
  • 100 g pesmet
  • 100 g migdale macinate(optional)
  • 1 pachet branza Ementaler
  • ulei
  • ardei gras colorat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de curcan cu sunca in sos de rodii:

Se curata rodiile si se scot samburii.Se pun la fiert cu siropul, vinul si scortisoara.Se lasa sa fiarba cam 20 minute pina devine mai vascos.
Fileurile de piept de curcan se pun pe o folie de nailon . Asezam peste ele frunze de patrunjel( busuioc), felii de sunca, branza si felii de ardei gras colorat. Rulam fileurile strans in folie si le dam la rece 15 minute in frigider.
Apoi dam ruladele prin faina, ou batut bine si pesmet amestecat cu migdale macinate.Le prajim bine pe toate partile in baie de ulei apoi le lasam la scurs pe hartie absorbanta.
Ruladele taiate in doua le punem pe farfurie si le servim cu sosul de rodii alaturi si cu frunze verzi tocate marunt. Se poate servi cu garnitura de cartofi.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de curcan cu sunca in sos de rodii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (13)

liana_geicu 1

22.06.2010, 22:11

Ce bine arata!

nadina73 1

24.06.2010, 18:39

am trecut-o la favo si 5 furcu

Adinacarla 1

25.06.2010, 01:14

am trecut la favorite ...trebuie s-o incerc

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Degetele din piept de pui