Rulouri din carne de porc

de biancas76 in Porc, 29 Iun 2010 | 24474 vizualizari

 

Foarte bune si gustoase, simple de realizat. ceva diferit decat banalele snitele.
Orezul bestial, am sa revin cu reteta orezului Beryani peste ceva timp.

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati carne porc (snitele)
  • 3 bucati sunca 
  • 3 bucati salam cu crusta de piper 
  • 6 ciuperci pleurotus 
  • 6 bucati cascaval 
  • 6 fasii ardei rosu 
  • sare 
  • piper 
  • 2 oua 
  • pesmet 
  • faina
  • ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din carne de porc:

Snitelele de porc se bat si se condimenteaza cu sare si piper. Se umplu cu ingredientele de mai sus adica: o bucata de sunca, sau una de salam cu crusta de piper negru, o bucatica cascaval, o bucata ciuperca, o fasie ardei rosu.

Rulourile astfel facute se prind in scobitori.

Cele doua oua se bat, faina se pune intr-o farfurie, pesmetul la fel.

Pe rand se dau rulourile mai intai prin faina, apoi prin ou si ultima oara prin pesmet. Se prajesc in ulei incins pana cand devin aurii.

Noi am servit cu garnitura de orez in stil Beryani.
Foarte simple de facut si foarte gustoase.
Pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de legume cu carne de porc