Pieptul de pui se pune intr-o marinata pentru fragezire, marinata este formata din : 1 ceapa, 2 catei de usturoi, cimbru, boia dulce, ulei de masline o lingura, 2 linguri de otet balsamic, 100 ml de vin alb sec, sare, se lasa 1 ora la marinat in frigider.
Se scoate pieptul de pui, se pliaza in jumatate si se infasoara in bacon si se prinde cu scobitori, se toaca usturoiul fin si se rade parmezanul, cand sunt rulourile gata se pune un pic de unt in mijlocul ruloului, se pune usturoiul si parmezanul si se da la cuptor, intr-o tava unsa cu ulei si se adauga 50 ml de vin si 50 ml suc de ananas, aproximativ 30-40 minute,
se verifica, iar daca nu este facut se mai lasa 5 minute.
Se scot rulourile si se lasa in asteptare. Pe grill punem feliile de ananas, pentru a se face pe ambele parti si le vom pune peste rulourile de pui.
Se va servi cu garnitura din fasole verde
fasolea se va fierbe, se scurge si se va trage in unt la tigaie,
cand este gata se scoate pe o farfurie separata.
Trecem la aranjarea farfuriei: se taie 1-2 castraveti in feliute subtiri, peste, se aseaza fasolea verde iar rulourile de pui se aseaza deasupra, la fel ca in fotografiile alaturate.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna.