Pieptul de pui se portioneaza, astfel incat sa obtinem 4 felii. Fiecare felie o acoperim cu folie alimentara si o batem usor cu ciocanul de snitele. Condimentam dupa gust cu piper.
Sare nu am pus, am considerat ca este destula in celelalte ingrediente, dar voi puteti pune daca o sa considerati necesar.
Pe fiecare felie de piept de pui punem 1 felie de sunca, 1 felie de cascaval si cate 1 pruna taiata in jumatate.
Cascavalul l-am taiat bastonase sa pot rula mai usor.
Se ruleaza strans, apoi fiecare rulou se infasoara in bacon. Se pun intr-un vas termorezistent si de jur imprejur punem cativa cartofi curatati si taiati sferturi. Condimentam cu chilli iute, dupa gust.
Turnam deasupra 1 lingura de ulei si 1/2 pahar de apa, acoperim vasul cu un capac (sau cu folie de aluminiu in lipsa de capac) si dam la cuptor, la foc mediu pentru cca 20 de minute, dupa care vom scoate folia si dam din nou la cuptor pana se rumenesc rulourile.