Rulouri de porc cu ciuperci si cascaval

de MyCookingLife in Porc, 6 Oct 2011 | 12336 vizualizari

 

Numai bune pentru o cina in 4!

 

INGREDIENTE

  • 500 g file porc
  • 1/2 pahar vin alb
  • 6 linguri ulei masline
  • 4 crengute rozmarin
  • 2-3 frunze busuioc tocate
  • sare
  • piper
  • 4 felii mozzarella
  • Umplutura:
  • 150 g hribi
  • 8 bastonase de mozzarella
  • 4 lingurite mustar Dijon
  • 4 linguri ulei
  • 2 catei usturoi
  • cateva frunze de busuioc
  • 2 crengute cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de porc cu ciuperci si cascaval:

Se cresteaza fiecare bucata de carne pe lungime (2-3 taieturi), apoi se bate cu ciocanul de snitele, pana se obtin foi subtiri, uniforme. Se ung cu ulei. Se condimenteaza cu sare si piper. Se ung foile de carne cu mustar Dijon, apoi se aseaza ciupercile taiate felii si sotate 5 minute la foc mare cu usturoiul. Se aseaza si bastonasele de cascaval. Se presara busuiocul si cimbrul tocat marunt.

Se ruleaza precum sarmalele si se leaga cu ata. Se condimenteaza cu sare si piper din nou si se stropesc cu ulei. Se aseaza ierburile aromatice deasupra si se dau la cuptor, la 220 grade, pentru 20 minute, in 3-4 linguri de ulei si 1/2 cana de apa. Apoi se adauga vinul peste rulouri. Se lasa la cuptor pana se rumenesc frumos si cu 2 minute inainte de a fi scoase din cuptor se aseaza cate o felie de cascaval deasupra pentru a se gratina. Se scoate ata inainte de a fi servite.

TIPS-URI

1

Se servesc cu legume sote sau natur. Noi le-am servit cu un mix de legume natur, frecate cu unt si sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de porc cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

RuxyRux 1

11.10.2011, 18:48

O reteta muncita cu ingrediente deosebite combinate ingenios...arata grozav

MyCookingLife 1

11.10.2011, 22:12

RuxyRux, multumesc pentru aprecieri!

Bunica 1

11.10.2011, 22:13

Wow, ce bunatateee!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptură din felie de pulpă de porc