Un pranz pentru o duminica in familie,un pranz pentru cand aveti invitati la masa sau o cina pentru cand vreti ceva mai aparte.Aceasta reteta pare complicata,dar este pe cat se poate de simpla,iar aromele care raman in interiorul ruloului va vor ''gadila'' cu siguranta papilele gustative.
Luam o felie de carne,o punem intre doua folii alimentare,o subtiem cu ajutorul unui ciocan pentru carne, deasupra asezonam cu sare (nu multa, deoarece este si sosul de soia sarat) si piper.Adaugam usturoiul si prazul taiate feliute subtiri,stropim carnea cu sosul de soia,adaugam si patrunjelul tocat marunt,apoi rulam si ''inchidem'' cu o scobitoare.Repetam in acest mod pentru toate feliile de carne.
Dupa ce avem toate rulourile gata,le punem pe foc intr-un vas cu un pic de ulei si le rumenim pe toate partile,fara a le gati complet.Cand sunt rumenite le scoatem si le punem intr-un vas termorezistent,adaugam rosiile,pasta de ardei,vinul si patrunjel.
Punem vasul in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru cca 30-45 de min.pana obtinem un sos omogen si rulourile sunt rumenite frumos.