Rulouri cu masline si ceapa rosie

de Oana in Aperitive / Garnituri, 4 Feb 2012 | 3769 vizualizari

 

Gustare rapida si buuuna!

 

INGREDIENTE

  • o foaie de aluat foietaj (congelat)
  • 100 g masline negre
  • o ceapa rosie mica
  • un ou
  • busuioc uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu masline si ceapa rosie:

Foietajul se lasa la dezghetat. Maslinele (fara samburi) se taie cubulete si se amesteca cu ceapa rosie taiata marunt. Se bate oul, se opreste o lingura din el pt. uns si restul se amesteca cu maslinele si ceapa. Se presara deasupra busuioc uscat. Se intinde amestecul pe foaia de foietaj, se ruleaza pe lung si apoi se taie cu un cutit ascutit in rondele de 1 cm grosime. Se pun in tava pe hartie de copt, se ung cu ou si se coc la foc mediu pana se rumenesc usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu masline si ceapa rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu branza sarata si smantana