Rulouri cu crema de branza

de Lau in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2015 | 4073 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 1 cana untura
  • 1/2 l lapte
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura sare
  • 1 plic amoniu
  • faina cat cuprinde
  • Crema de branza
  • 400 g branza de vaci
  • 100 g smantana
  • marar verde
  • ceapa verde
  • usturoi verde
  • sare
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu crema de branza:

Intr-un bol adaugam untura,zaharul,sarea,amoniu si laptele,amestecam dupa care adaugam treptat faina,pana rezulta un aluat omogen si elastic.

Invelim in folie alimentara si dam la rece 1 ora,

Intr-un bol adaugam branza de vaci proaspata,smantana,mararul,ceapa,usturoiul spalat si tocat,sare si piper dupa gust si amestecam bine.Dam la frigider pana umplem rulourile.

Intindem aluatul pe masa infainata taiem fasii de cca 1-2 cm dupa care rulam pe rulourile unse cu ulei,

Le prajim in baie de ulei dupa care le scoatem intr-un vas,le lasam sa se raceasca dupa care le scoatem formele.

Dupa ce sau racit umplem rulourile cu crema cu ajutorul unei lingurite.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv cu ton