Rulouri cu ciuperci si cascaval cu sunca presata

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2014 | 5578 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet foi de placinta
  • cca 300 ml ulei ( sau un pachet cu unt)
  • o cutie ciuperci
  • 2 cepe
  • marar verde
  • 2 linguri rase pesmet
  • 8 felii sunca presata
  • 8 felii cascaval
  • un galbenus
  • putin chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu ciuperci si cascaval cu sunca presata:

Rulourile le-am facut din cate trei foite de placinta. Am uns bine cu ulei fiecare foaie de placinta si au fost umplute cu: sunca si cascaval, putina verdeata, am rulat ( doua rulouri)

Umplutura cu ciuperci: intr-o tigaie am pus la incis putin ulei, peste care am pus ceapa taiata marunt, ciupercile, sare, piper, 2 linguri rase cu pesmet, verdeata. Am lasat la racit. Compozitia am impartit-o in doua, pentru inca doua rulouri. Am intins compozitia pe foaie bine si am rulat. 

Am uns o tava cu ulei, am pus rulourile, le-am uns cu ou si am presarat chimen. Cand au fost rumenite bine, le-am scos din cuptor. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu ciuperci si cascaval cu sunca presata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Rocsi 1

25.06.2014, 20:12

Sa imi trimiti cateva bucati ca prea imi plac

mirela0911 1

25.06.2014, 20:59

Delicioase!

Criss 1

25.06.2014, 21:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne tocata si cascaval