Pulpe de pui in foietaj

de oanapl in Pui, 14 Ian 2018 | 4013 vizualizari

 

Această rețetă am pregătit-o cu mai mult timp în urmă, iar acum răsfoind folderele din calculator, am dat peste ea și m-am gândit să o postez deoarece a fost delicioasă.

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui inferioare
  • 100 g ciuperci
  • 200 g piept de pui
  • 1 fir ceapa verde
  • 2 oua
  • 100 g cascaval
  • ardei rosu
  • piper
  • sare
  • cimbru
  • 20 g susan
  • 1 pachet foietaj
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in foietaj:

Speli si usuci cu servetele absorbante pulpele de pui dezosate.

Dai pieptul de pui prin masina de tocat, iar ciupercile (din conserva), ceapa verde si ardeiul rosu le toci marunt. Amesteci carnea tocata, ciupercile, ardeiul, ceapa verde, cascavalul (dat pe razatoare), cimbrul, sarea, piperul si un ou. Cu amestecul obtinut umpli pulpele de pui.

Dupa ce au fost umplute rulezi pulpele printr-o suvita de 1 cm de foietaj, dupa care le ungi cu un ou batut si le presari cu susan. Introduci tava in cuptorul preincalzit la o temperatura de 200 grade C si le lasi pana cand se rumenesc frumos (aproximativ 35-40 de minute).

 

Le servesti calde, taiate rondele. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de pui in bulion