Rulou de carne

de Mirela_Tilvescu in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2012 | 11714 vizualizari

 

Este o reteta bine cunoscuta de catre gospodinele portugheze.Dar se poate umple si cu spanac, cu carnati oltenesti mai pe gustul romanilor.

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne tocata de vita
  • 400 g carne tocata de porc
  • 1 ou
  • pesmet
  • cateva fire de patrunjel
  • boia dulce
  • cimbru
  • sare si piper
  • 1 pahar vin alb
  • 1 cub de knorr cu gust de vita dizolvat intr-un pahar cu apa calduta
  • 1 cub margarina
  • Mai ai nevoie de:
  • 8 felii sunca presata(cea preferata)
  • 8 felii cascaval
  • cateva felii de carnati de casa afumati(chouriço)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de carne:

Se amesteca intr-un bol carnea cu oul, patrunjelul tocat, putin pesmet, cimbru. boia dulce, sare si piper. Pe o masa se presara un strat de pesmet peste care vom intinde compozitia ce carne. Apoi vom aseza prima oara sunca presata, feliile de carnati si ultima oara cascavalul. Se ruleza cat mai strans si se aseaza intr-o tava unsa cu margarina. Se toarna paharul de vin, supa de facuta din cubul de knorr si se da la cuptor cca 45 minute la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada de carne