Cartofii i-am spalat, apoi ia-m pus la fiert in apa, pentru 30 minute.
Cand au fost gata, i-am curatat de coaja, apoi i-am taiat rondele, iar cascavalul l-am taiat felii.
Usturoiul l-am curatat de coaja, l-am taiat marunt, apoi l-am pus intr-o tigaie cu unt si l-am lasat 1 minut, dupa ce s-a topit untul.
Am uns fiecare bucata de cartof cu crema de branza, apoi am asezat, intr-o tava unsa cu putin ulei, cartof cu crema, cascaval, cartof. Am adaugat untul cu usturoi, am presarat cu sare, piper, mix de ierburi si am bagat la cuptor pentru 25 min.
Intre timp, am amestecat oul cu cascaval ras, marar si patrunjel.
Dupa 25 minute, am scos tava si am adaugat amestecul de ou. Am mai lasat 10 min, sa se rumeneasca.
Am servit ca si garnitura pentru pui.