Cartofi cu crema de branza si cascaval

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2015 | 5601 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi albi
  • 250 g + 50g cascaval
  • 140g crema de branza cu ciperci Delaco (o cutie)
  • 70 g unt
  • un catel de usturoi
  • 1 ou
  • patrunjel, marar
  • sare, piper, mix de ierburi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu crema de branza si cascaval:

Cartofii i-am spalat, apoi ia-m pus la fiert in apa, pentru 30 minute.

Cand au fost gata, i-am curatat de coaja, apoi i-am taiat rondele, iar cascavalul l-am taiat felii.

Usturoiul l-am curatat de coaja, l-am taiat marunt, apoi l-am pus intr-o tigaie cu unt si l-am lasat 1 minut, dupa ce s-a topit untul.

Am uns fiecare bucata de cartof cu crema de branza, apoi am asezat, intr-o tava unsa cu putin ulei, cartof cu crema, cascaval, cartof. Am adaugat untul cu usturoi, am presarat cu sare, piper, mix de ierburi si am bagat la cuptor pentru 25 min. 

Intre timp, am amestecat oul cu cascaval ras, marar si patrunjel.

Dupa 25 minute, am scos tava si am adaugat amestecul de ou. Am mai lasat 10 min, sa se rumeneasca.

Am servit ca si garnitura pentru pui.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu crema de branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macaroane uriase umplute