Rulada umpluta cu praz

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2010 | 4876 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coca ;
  • 0.500 kg faina
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 250 ml apa calda
  • 50 gr margarina
  • Umplutura;
  • 5 fire de praz mari
  • 1 ceapa rosie
  • sare
  • piper
  • 100ml vin alb
  • 5 linguri cu ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada umpluta cu praz:

Intr-un castron se pun faina, apa calda, sarea, zaharul, margarina topita si se framanta bine pana se desface de pe mana.

Prazul se curata, se spala bine si se taie rondele sau chiar mai mic si se pune la calit intr-o tigaie. Se adauga vinul si se lasa sa scada cand e gata, adica e moale. Se asezoneaza si se da la rece .

Cand coca si-a dublat volumul se desparte in doua bucati si se intind cu mana pe masa de lucru care a fost unsa in prealabil cu ulei . Se pune pe coca intinsa, jumatate din cantitatea de praz, apoi se ruleaza si se pune in forma de cozonac care si ea a fost unsa cu margarina. La fel se procedeaza si cu cealalta bucata si se lasa la crescut cam 20 de minute  ,timp in care cuptorul este pus sa se incalzeasca la o temp de 180 grade. Se pune la cuptor pentru 40 minute .

Pofta mare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada umpluta cu praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]