Rosti

de Lau in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2013 | 2836 vizualizari

 

Multumesc Corina pentru reteta

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa micuta
  • cateva fire de patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosti:

Cartofii se curata de coaja,ii spalam si ii dam prin razatoarea mare,

Adaugam sare pe ei si lasam cca 5 min,

Intr-un vas batem ouale  cu sare si piper dupa gust,adaugam ceapa si patrunjelul  tocat marunt,cartofii scursi bine de zeama,

Adaugam ulei intr-o tigaie si cand s-a incalzit luam cate o lingura din compozitie,

Se prajesc pe ambele parti dupa care le scoatem pe un servetel absorbant,

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

gaby_gabytza 1

20.07.2013, 11:50

buuuun

Lia_ 1

20.08.2013, 19:58

e de retinut pentru cand suntem grabiti dar si ca garnitura

Lau 1

15.11.2013, 18:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rosti de cartofi cu ou posat