Rosti

de Lau in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2013 | 3658 vizualizari

 

Multumesc Corina pentru reteta

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa micuta
  • cateva fire de patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosti:

Cartofii se curata de coaja,ii spalam si ii dam prin razatoarea mare,

Adaugam sare pe ei si lasam cca 5 min,

Intr-un vas batem ouale  cu sare si piper dupa gust,adaugam ceapa si patrunjelul  tocat marunt,cartofii scursi bine de zeama,

Adaugam ulei intr-o tigaie si cand s-a incalzit luam cate o lingura din compozitie,

Se prajesc pe ambele parti dupa care le scoatem pe un servetel absorbant,

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]