Rulada picanta cu nuca si ardei iute

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 8 Oct 2016 | 4857 vizualizari

 

Rulada aceasta am pregătit-o prima oară pentru întâlnirea bucătăraşilor,am vrut să-i surprind cu ceva mai “altfel”.Tare m-am bucurat când am văzut că a fost apreciată aşa că am refăcut-o zilele acestea.Este o combinaţie inedită,carne,dulceaţă de ardei iute şi nucă, dar care ne-a plăcut foarte mult.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata porc
  • Sare roz de Himalaya
  • Piper
  • Boia de ardei
  • 3 caţei de usturoi
  • 1 lingura pesmet
  • 2 felii de pâine
  • 1 ou
  • Patrunjel si marar verde
  • 2 linguri dulceaţă de ardei iute
  • 100 g miez de nuca
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada picanta cu nuca si ardei iute:

Am condimentat carnea,am adaugat pesmetul,oul,verdeata,usturoiul  pisat si pâinea ,pe care am înmuiat-o în apa calduta,am stors-o si am farâmitat-o.

Am omogenizat totul foarte bine si am împartit compozitia în doua.Am pregatit doua rulade mai subtiri.

Pe o hârtie de copt am întins carnea astfel pregatita, ca si o foaie de rulada.

Deasupra carnii am pus un strat subtire de dulceata de ardei iute(daca va place foarte picant,puteti sa puneti mai multa) si am presarat miezul de nuca pe care l-am tocat grosier.

Am rulat ajutându-ma de hârtie,apoi  am asezat-o  într-o tava în care am pus hârtie de copt.

La fel am procedat cu carnea ramasa.

Am pus rulada la cuptor la 200 de grade si le-am lasat pâna ce s-au copt.

Se feliaza dupa ce s-a racit.

Se poate servi ca aperitiv sau alaturi de o garnitura.

 

 

S-aveţi pofta!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada picanta cu nuca si ardei iute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

diaconta 1

07.03.2017, 14:37

Stefy,eu am repetat-o de multe ori si a fost apreciata si de musafiri

diaconta 1

07.03.2017, 14:38

Catalina L



Catalina L
1

08.10.2016, 21:25
.

superba , esti tare in rulade
)))))))))))
tare in ruladele din carne ca la celelalte mai am de exersat

diaconta 1

07.03.2017, 14:42

Mirela,pana am raspuns tu ai si pregatit-o ))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

ieri la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

ieri la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

Cozonac pufos cu nucă și rahat - Rețeta tradițională de sărbători

pe 06.12 la 17:42

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Briose cu masline si sunca