Pentru ca maine este o zi foarte importanta pentru mama,aceasta rulada este dedicata ei.Din pacate eu nu-i pot fi alaturi dar sora mea o sa fie si pentru mine.O pup si o iubesc tare mult si-i voi fi alaturi cu sufletul.
Pentru blat:
-separam galbenusurile de albusuri,mixam bine albusurile intr-un bol.Cand acesta este tare,adaugam pe rand cate o lingura de zahar mixand in continuare.Separat amestecam galbenusurile cu sarea si cu ulei dupa care le incorporam in albus.Adaugam faina cernuta,cacaoa si esenta de rom.Amestecam totul foarte usor pentru a nu se lasa alatul.Turnam aceasta compozitie in tava de prajitura tapeata cu hartie de copt.Coacem blatul 20 min. la 180 grade celsius.Cand blatul este copt il scoatem pe un servet umed si-l rulam pana se raceste.
Pentru crema procedam astfel:
-radem ciocolata in frisca si incalzim pe foc frisca pana se topeste ciocolata.Racim frisca,adaugam lichiorul amaretto si mixam bine compozitia pana se intareste bine.Desfacem blatul si intindem crema dupa care rulam usor blatul .
Pentru glazura:
-topim ciocolata menaj pe baie de abur,adaugam untul si laptele si cu aceasta compozitie imbracam rulada.Ornam dupa preferinta.