Taiem legumele(morcov, telina, ardei) julien, dupa care le vom sota, le scoatem pe servetele absorbante, adaugam ciupercile, 1-2 catei de usturoi taiati fin si costita taiata la fel, se soteaza si se pun separat.
Facem o omleta foarte subtire dintr-un ou si o lasam sa se raceasca putin. Tragem la tigaie carnatul.
Taiem pieptul de pui de la partea mai groasa spre exterior pentru ai mari dimensiunile si aplatizam, il asezonam si il lasam in asteptare pana vom trage la tigaie legumele.
Trecem la montarea preparatului dupa cum urmeaza , asezam pieptul de pui, rozmarin, peste punem omleta peste punem legumele taiate julien si in mijloc asezam carnatul care a fost tras la tigaie in prealabil.
Se face o rulada se prinde bine la capete si se va trage cateva minute la tigaie pentru a-si schima culoare dupa care o dam la cuptor la T 180°C circa 25 de minute dupa care o scoatem din cuptor si o lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit rulada noastra, topim untul si luam foile de placinta, asezam prima foaie si o ungem cu unt topit, adaugam a doua foaie si procedam la felsi adaugam si a treia foaie si o ungem dupa care asezam rulada noastra si o impachetam cat mai elegant. Vom unge cu un galbenus de ou, mai adaugam putina boia deasupra, facem o mica crestatura deasupra sa poata iesi aburul si dam iarasi la cuptor maxim 10-15 minute.
In sosul rezultat din prajirea pieptului de pui, am adaugat vin rosu, sare, piper si pasta de tomate si l-am lasat sa scada.
Dupa expirarea timpului preparatul se serveste ca in imaginile alaturate cu garnitura de ciuperci trase la tigaie si un decor interesant.
Pofta Buna