Rulada din piept de pui

de Miha in Aperitive / Garnituri, 22 Noi 2009 | 12045 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • patrunjel
  • sare si piper
  • rozmarin
  • Pentru umplutura
  • 100 g cascaval
  • 50 g telemea
  • boabe de piper pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de pui:

Carnea se toaca impreuna cu ceapa, usturoi, oua, ierburi si condimente.

Pe o folie de aluminiu bine unsa cu ulei intindem compozitia de carne tocata, in strat potrivit de gros.

Presaram cu telemea si cascaval rase si presaram cu patrunjel.

Ajutandu-ne de folie rulam compozitia, dupa care o punem intr-o tava (de cozonac) unsa cu ulei. Presaram cu boabe de piper. Dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Sylvia 1

20.05.2010, 12:58

Acum m-am dat jos de pe bicicleta si as manca toata farfuria, demential arata nota maxima. Trebuie sa schimb site-ul de navigare sa cat ceva fara mancare ca mor de pofta aici cu voi imi spurc dieta imediat

Miha 1

20.05.2010, 14:30

deyutzky 1

19.12.2012, 21:00

arata super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de conopida si piept de pui