Ciuperci umplute cu branza si cascaval

de nyana in Aperitive / Garnituri, 24 Dec 2009 | 15316 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 ciuperci proaspete
  • 50-100g branza de oaie sarata
  • o legatura de patrunjel
  • cascaval ras dupa gust
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu branza si cascaval:

Ciupercile se curata bine se spala si se aseaza in tava.

 Coditele ciupercilor se toaca marunt se amesteca cu branza de oaie si cu patrunjelul tocat se face k o pasta. Se umple ciupercile cu pasta de branza si se presara cascaval deasupra, se dau la cuptor 20-30 minute. POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
O mamaliguta verde