Rulada din foietaj umpluta cu ciuperci,spanac si carne

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2011 | 10417 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foitaj
  • 500g ciuperci proaspete
  • 200g muschi de vita
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura marar proaspat
  • 2 oua
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingura faina de orez(sau faina normal)
  • 300g piure de spanac

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din foietaj umpluta cu ciuperci,spanac si carne:

Punem o tigaie incapatoare pe foc cu putin ulei,taiem carnea felii subtiri si o lasam sa se rumeneasca,apoi adaugam ciupercile taiate felii,ceapa verde tocata marunt,asezonam cu sare si piper si lasam pe foc pana scade toata zeama lasata de ciuperci.La final adaugam piureul de spanac,mai lasam pe foc pana scade zeama pe care o mai lasa spanacul.Lasam sa se recesca bine,apoi adaugam vredeata tocata marunt,cele 2 oua si lingura de faina,si amestecam bine compozitia.

Intindem foaia de foietaj, deasupra intindem compozitia cu spanac  si ciuperci,facem o rulada pe latime si apoi facem cateva crestaruri pe aluat.Asezam ruladele intr-o tava dreptungiulara si o dam la cuptorul incins la 180g pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din foietaj umpluta cu ciuperci,spanac si carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

silvi0ara 1

08.10.2011, 13:03

Gabitule,sunt inca ocupata cu mutatul,plus ca una dintre fetele mele a avut nunta acum pe 1 octombrie.Nu am avut timp vara asta sa fac mai nimic,dar de la 1 noiembrie promit sa recuperez.
Te pup.

deyutzky 1

17.01.2012, 00:36

La multi ani!!!

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 23:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Trandafiri aperitiv