Rulada din carne tocata cu ciuperci si cascaval Delaco

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 6 Sep 2015 | 7835 vizualizari

 

O rulada satioasa pe gustul tuturor.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata amestec
  • 400 gr ciuperci conserva
  • 200 gr cascaval Delaco
  • 2 oua
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne tocata cu ciuperci si cascaval Delaco:

             Carnea tocata o punem intr-un castron,peste adaugam cele doua oua,sare,piper,usturoiul pisat,ardeiul si ceapa taiate cubulete si omogenizam compozitia.

              Pe o foaie de copt intindem compozitia si ii d-am forma tavii in care vom pune rulada.Cascavalul il d-am prin razatoare si-l presaram peste carnea tocata.Ciupercile din conserva le scurgem bine de apa si le punem peste cascavalul ras.

               Cu ajutorul hartiei de copt formam o rulada pe care o punem in forma de copt.D-am la cuptorul incins la 180 de grade pana se rumeneste.Pofta buna.

TIPS-URI

1

Putem adauga in compozitia ruladei si pesmet sau o felie de paine inmuiata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata cu ciuperci si cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Pancakes cu sunca si cascaval