O rulada foarte gustoasa, la care se pot folosi orice legume. Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/rulada-din-carne-de-porc/
Carnea se subtiaza usor ca la friptura, sa fie cat mai subtire si apoi se bate bine sa fie cat mai subtire.
Facem omleta: batem 3 oua, adaugam patrunjel tocat si prajim in ulei.
Se presara peste carne, un strat de cascaval ras prin razatoarea mica, adaugam omleta si ardeiul kapia tocat marunt. Mai aduagam un strat de cascaval, presaram sare, piper, oregano si ardei boia si putem rula. Prindem capetele cu scobitori.
Punem rulada formata in tava, presaram busuioc,oregano, sare, piper si ardei boia, adaugam o cana de apa si dam la cuptor pentru 60 de minute. Din cand in cand, mai intoarcem rulada.
Pofta buna!
1
Se pot folosi si alte condimente.
2
Intoarceti rulada din cand in cand.
3
Serviti cu diverse garnituri.