Daca vreti un dulce mai usor pe masa de sarbatori, sigur s-ar potrivi perfect pe platou aceasta rulada!
Crema:
Intr-o craticioara amestecam galbenusurile cu indulcitorul.
Adaugam treptat cacaua si amestecam bine sa nu se formeze cocoloase. Daca vi se pare prea groasa compozitia si nu o puteti amesteca usor, adaugati 2-3 linguri de lapte.
Punem amidonul treptat si amestecam bine, apoi turnam restul de lapte treptat si omogenizam compozitia.
Punem oala pe foc mic si amestecam incontinuu in compozitie pana cand aceasta se ingroasa. La final adaugam esenta de rom si lasam crema la racit. Pentru a nu se forma aceas cojita deasupra, accoperim crema cu folie alimentara (punem folia direct pe crema).
Aluat:
Batem spuma albusurile cu un praf de sare.
In alt bol separat amestecam bine restul de ingrediente: galbenusurile, indulcitorul, taratele, laptele praf, praful de copt, branza si esenta, iar peste aceastea adaugam spuma de albusuri si amestecam usor, de jos in sus.
Tapetam tava cu hartie de copt si turnam compozitia.
Coacem blatul in cuptorul preincalzit la foc mediu, pentru aprox. 10-12 minute. O verificati daca este gata.
Dupa ce am scos tava din cuptor, asezam blatul pe un prosop umed si il lasam sa se raceasca, apoi il dezlipim usor de pe hartia de copt.
Intindem crema pe toata suprafata blatului, apoi rulam cu grija. Invelim rulada in folie alimentara si o dam la frigider pentru 1-2 ore, apoi o decoram cu ciocolata topita.