Rulada de pui cu spaghete

de UNICA in Spaghete, 4 Iun 2010 | 4219 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g piept de pui
  • 1 morcov
  • 100 g fasole verde
  •  2 oua fierte tari
  •  50 g mustar
  •  sare
  •  piper macinat
  •  oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu spaghete:

Pieptul de pui se taie felii.
Morcovul si ouale se taie in 4.
Feliile formate se bat bine,se ung cu mustar,se presara cu sare si piper.
Pe fiecare felie de piept se pun 2 buc ou,1 buc morcov,cateva pastai de fasole.
Se ruleaza pieptul cu atentie.
Rulada astfel formata se infasoara in folie de aluminiu,se strange bine la capete si se pune intr-o craticioara cu apa.Procedam la fel si cu celelalte rulade.
Punem craticioara pe foc si fierbem 45 min.
In timpul acesta spaghetele se fierb in apa si putina sare,cam 7 min.
Dupa ce au fiert,se scurg se stropesc cu putin ulei,piper macinat,sare si oregano.
Se amesteca bine si se tin la cald pana ruladele de pui sunt gata.
Dupa 45 min,ruladele se scot din apa,se racesc 10 min si se scoate folia.
Se servesc felii de rulada cu spaghete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu spaghete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

UNICA 1

04.06.2010, 23:22

Am modificat!
Daca furculitele le folosim la notat,atunci apelati la linguri cand gresesc! Zzzzbang peste degete!

nadina73 1

04.06.2010, 23:36

foarte bine arata5 furcu

ana 1

07.06.2010, 12:00

Bun venit !La cat mai multe retete!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste carbonara a la Adasev