Pieptul de pui se taie felii.
Morcovul si ouale se taie in 4.
Feliile formate se bat bine,se ung cu mustar,se presara cu sare si piper.
Pe fiecare felie de piept se pun 2 buc ou,1 buc morcov,cateva pastai de fasole.
Se ruleaza pieptul cu atentie.
Rulada astfel formata se infasoara in folie de aluminiu,se strange bine la capete si se pune intr-o craticioara cu apa.Procedam la fel si cu celelalte rulade.
Punem craticioara pe foc si fierbem 45 min.
In timpul acesta spaghetele se fierb in apa si putina sare,cam 7 min.
Dupa ce au fiert,se scurg se stropesc cu putin ulei,piper macinat,sare si oregano.
Se amesteca bine si se tin la cald pana ruladele de pui sunt gata.
Dupa 45 min,ruladele se scot din apa,se racesc 10 min si se scoate folia.
Se servesc felii de rulada cu spaghete.