Pulpele de pui se bat putin ,se condimenteaza si se lasa la frigider.
Pieptul de pui se taie marunt sau se toaca.Eu am preferat sa-l tai.Se condimenteaza.
Morcovii si mazarea se fierb de jumatate.
Ceapa se taie marunt si se pune la prajit impreuna cu ciupercile in putin ulei.Se adauga boia,sare si piper.Punem apoi ardeiul rosu,mazarea,pieptul de pui,oul batut si verdeata.
Hartia de copt o udam si o stoarcem bine.O intindem pe masa,ungem cu ulei si presaram putina boia si seminte de susan.Asezam apoi pulpele dezosate.
Deasupra punem feliile de branza,umplutura de carne cu legume si morcovii taiati felii.Rulam apoi cu ajutorul hartiei de copt,o rasucim la capete si legam cu sfoara.In tava punem o hartie de copt pe care o umezim putin.Asezam rulada si dam la cuptor aproximativ 40 de minute.
Mai intoarcem rulada ,sa se faca pe ambele parti.Ca sa vedem cand e gata ,intepam cu o furculita prin hartie sau desfacem hartia la un capat.
Putem sa desfacem hartia si s-o lasam sa se mai rumeneasca putin.
Mie mi s-a parut ca,compozitia nu a fost destul de legata.Am considerat ca feliile de branza vor fi mai bune decat cascavalul razuit.Data viitoare am sa raman totusi la cascavalul razuit si un ou sau doua in plus.
Pofta buna!!!!