Se taie pieptul in patru bucati egale, se bat ca pentru snitele si se condimenteaza cu sare si piper. Pieptul condimentat se lasa sa-si traga aromele cat timp ne ocupam de cartofi. Acestia trebuiesc curatati, spalati si taiati asa cum doriti. Cascavalul, kaizerul si castravetele murat se taie in fasii mici de cativa milimetri.
Pe feliile de piept astfel condimentate se aseaza un strat subitire de orez si pe rand cate o fasie de kaizer, una de cascaval si una de castravete murat. Se ruleaza feliile de piept iar pentru a nu se desface se folosesc scobitori. Rulourile se dau prin oua si se aseaza in tigaie pentru a se rumeni cateva minute.
Dupa ce au fost rumenite, rulourile se aseaza in tava de cuptor impreuna cu apa si cartofi condimentati cu sare si piper. Tava se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor. Din cand in cand, in tava se va mai turna cate o cana, doua de apa pentru a nu se prinde rulourile si cartofii de fundul aceteia.
Intre timp cat rulorile stau in cuptor se bat 2 oua si se rad cele 200 de grame cascaval amestecate intr-un bol cu smanatana si cu delicat. Inainte de a fi gata preparatul, se scot folile de aluminiu si se toarna in tava compozitia formata din cascaval, oua, smantana si delicat. Se mai lasa in cuptor pana ce rulorile si cartofi prind o culoare aurie.