Rulada de porc cu legume

de dakris in Porc, 9 Feb 2013 | 15447 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • legume congelate
  • cascaval
  • condimente (dupa gust)
  • 6-7 felii sunculita, piept porc afumat, bacon etc
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu legume:

Carnea se taie de grosimea unui deget, se bate cu ciocanul de snitele, se condimenteaza, dupa gust. Se rade un strat de cascaval, se aseaza legumele congelate, apoi inca un strat de cascaval ras. Se ruleaza cu grija. Se "inveleste" rulada cu feliile de sunculita, se leaga cu sfoara, se introduce intr-o punga "magica" si se aseaza intr-o tava de chec. Se introduce in cuptorul preincalzit si se mentine cca 90 min, se taie cu grija punga, cu o foarfeca, apoi se mai tine inca cca 15 minute la cuptor pentru a capata o culoare rumena.

Am servit-o cu cartofi la cuptor.

 

TIPS-URI

1

Se poate umple cu orice fel de legume, se poate adauga ceapa ori usturoi, dupa gust.

2

Dupa ce legam rulada cu sfoara o putem presara cu boia de ardei, piper ori alte condimente, dupa preferinta.

3

Pupa de porc trebuie sa fie o bucata mai mare ca sa poata fi taiata mai usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carne si cascaval