Rulada de porc cu carnat si bacon

de Julie in Porc, 29 Dec 2011 | 6684 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • muschi de porc,
  • carnati,
  • bacon afumat,
  • sare,
  • piper,
  • cimbru,
  • 3-4 linguri ulei,
  • 100 ml vin alb.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu carnat si bacon:

Muschiul de porc se taie in felii subtiri, care se condimenteaza dupa gust, cu sare, cimbru si piper. Se azeaza pe fiecare felie de carne, cate o bucata de carnat si se ruleaza strans. Ruladele se imbraca apoi, in felii de bacon afumat si se prind cu scobitori, sa nu se desfaca in timpul coacerii.

Se aseaza intr-o tava si se toarna peste ele, vinul si uleiul, amestecate cu sare, piper si cimbru. Tava se acopera cu folie de aluminiu si se introduce in cuptorul incins, timp de 30 minute. Se indeparteaza folia si se mai lasa 15-20 minute, cat sa scada lichidul din tava, iar ruladele sa se rumeneasca frumos.

Pot fi servite reci sau calde, alaturi de sos de smantana cu hrean ori acrituri. In momentul servirii se indeparteaza scobitorile, iar ruladele se taie in felii sau se pot servi intregi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu carnat si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada taraneasca