Rulada de iepure in sos de morcovi si varza calita

de alba_zori in Mancaruri cu carne, 12 Feb 2013 | 3948 vizualizari

COMENTARII (20)

portiadelumina 1

12.02.2013, 16:21

Îmi place fireşte, de parcă ar fi ceva să nu-mi placă din mâncărurile expuse

alba_zori 1

12.02.2013, 16:23

Multumesc mult,ma bucur ca place mancarica mea

MotanLaOale 1

12.02.2013, 16:37

alba_zori 1

12.02.2013, 16:42

Multumesc Motanel

DinDragostePentruGatit 1

12.02.2013, 16:54

Arata bine. Insa e singura carne pe care n-o mananc.

alba_zori 1

12.02.2013, 16:59

Multumesc mult,parca am mai citit pe undeva ca nu mananci iepure..sau supa de peste parca,imi pare rau,este foarte gustoasa,ca de pui este carnita,cu o savoare de laptic,nici eu inainte n-o mancam pentru intoleranta mea la lapte,carnurile in general contin lactoza si mai als iepurele si mielul,dar dupa 5 ani de dieta stricta,pot gusta din toate acum.sper sa fie bine si pentru tine,te pup

DinDragostePentruGatit 1

12.02.2013, 17:06

Ai citit bine, nu manac iepure, iar pestele il servesc cu drag... iepure, cal nu-l mananc doar din motive religioase, sa zic... stiu de la bunicul meu ca nu se manaca, era preot.

DinDragostePentruGatit 1

12.02.2013, 17:08

de lactoza in carne nu stiam... e bine ca acum esti bine si poti servi din tot ce iti face placere.

alba_zori 1

12.02.2013, 17:18

multumesc foarte mult,sunt si rulade de vita,de porc,de miel,etc.nu stiu daca si de peste dar cred ca da,somon sau peste sabie..delicatese congelate in iarna,in fine nici eu nu stiam,adica nu m-am gandit la lactoza pana nu m-am simtit rau si doctorita mi-a facut analizele pentru intoleranta si alergie,doctorita mi-a zis ca si carnurile contin un percentual de lactoza..de fapt si animalele dau lapte la puisori..asta e logic.in fine mananc cate putin,nu exagerez la nimic ca stiu ca valorile de colesterol din sange urca de la orice fel de carne,doar nu suntem carnivori,ficatul nu digera foarte multe mai ales cand e bolnavior,si te inteleg ca nu mananci din motive religioase.Eu ani de zile fara carnuri sa sti ca m-am simtit bine,analize perfecte,eram slaba,adica nu ma ingrasam..in fine dar daca ai o pofta din cand in cand trebuie satisfacuta,te pup cu drag

DinDragostePentruGatit 1

12.02.2013, 17:21

la fel, alba.

alba_zori 1

12.02.2013, 18:23

Merisor 1

12.02.2013, 19:23

Nu pap iepure, dar dau like pentru prezentare

Mitinita 1

12.02.2013, 19:34

Ce interesanta e reteta! Vreau sa o inscriu la concurs,dar nu stiu ce specific sa scriu? Italienesc,cumva?

alba_zori 1

12.02.2013, 19:38

Multumesc foarte mult Mery,multumesc si lui Mitinita,da italienesc romanesc,doar varza calita face parte din categoria mancarurilor romanesti,rulada de iepure face parte de Italia,deci e o fuziune,te pup draguta

Lau 1

12.02.2013, 21:25

Rocsi 1

12.02.2013, 22:45

Cred ca e tare gustoasa

elucubratiiculinare 1

12.02.2013, 23:37

iepuras dragalas, unde ai ajuns?

ANNA_46 1

13.02.2013, 01:00

Papica buna

alba_zori 1

13.02.2013, 12:24

multumesc foarte mult fetele,va pup cu drag,si sa stiti ca e foarte bun iepurasul,costa mult,si bine ca e cumparat,nu e cel de la tara sau de companie..ca mi-ar fi fost mila si mie

Mitinita 1

15.02.2013, 22:15

gata,am inscris-o

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza noua cu afumatura in vas roman