Am vrut sa-ncerc... nu este chiar usor de facut dar rezultatul este bun si surprinzator.
Pentru rulada:
Pentru umplutura cu carne:
Curatati ceapa si usturoiul si le taiati marunt.
Intr-o tigaie puneti la prajit ceapa si usturoiul intr-o lingura de ulei de masline.
Adaugati carnea si ardeiul rosu taiat cubulete.
Gatiti pe foc potrivit cateva minute.
Adaugati bulionul, apa si ierburile.
Condimentati. Gatiti la foc mic 15-20 minute. Scoateti foaia de dafin.
Preparati rulada de cartofi:
Curatam si spalam toate legumele.
Mixati cartofii, ceapa, usturoiul si patrunjelul.
Adaugati ouale, cascavalul, sarea, piperul si amestecati.
Intindeti compozitia obtinuta pe o foaie de copt.
Dati la cuptor la 180° C timp de 25 de minute.
Lasati sa se raceasca un pic si rasturnati pe o alta foaie de copt.
Indepartati prima foaie de copt. Depuneti umplutura si rulati.
Din nou la cuptor timp de 10 minute.
Lasati un pic sa se raceasca inainte de a decupa rulada in portii.
Serviti cald cu o salata verde sau ca aperitiv.
Pofta Buna!!!!