Pieptul de pui se toaca cu cutitul cubulete si se amesteca cu 2 oua, 2 linguri pesmet, jumatate lingurita pasta de ardei iuti, condimentele dupa gust, piper, 1 lingurita de rozmarin, patrunjelul si borcanil de mazare cu morcovi.Amestecul se face cu mana curata.
Carnea tocata de vitel se amesteca cu condimentele dupa gust, chimen,piper,1 ou, 2 linguri pesmet si jumatate de lingurita de pasta de ardei iuti sambal.Amestecul se face cu mana curata.
Pe o hartie de copt se intinde carnea de vitel se acopera cu alta hartie de copt si se niveleaza cu un sucitor.
Deasupra carnii de vitel nivelate si pune cu lingura amestecul de carne de pui si se incepe rularea ajutandu-ne de hartia de copt.Carnatul se prinde la capete si apoi se infasoara strans in folie de aluminiu.
Se aseaza in tava de cuptor si se introduce la cuptor cca 110 minute la cca 240 grade.
Se scoata din cuptor se desface folia de aluminiu, se lasa la racit si apoi se taie, felii mai subtiri sau mai groase dupa preferinta.
Eu am taiat feliile mai groase ca am servit pe post de friptura.
Pofta buna!