am tot vazut rulada asta ,asa ca am spus sa o incerc si eu....pozele nu sunt asa de reusite pentru ca sunt facute seara...
Untul trebuie lasat la temperatura camerei cateva ore.
Fierbem laptele,adaugam esenta de rom,10 linguri de zahar pudra,un zahar vanilat apoi cacaoa si lasam sa dea cateva clocote,amestecand mereu.
Biscuitii ii macinam in robotul de bucatarie cu fisticul,apoi amestecam cu sosul pregatit si amestecam bine pana obtinem un aluat pe care putem sa il modelam usor.Amestecam treptat laptele pana observam ca aluatul este destul de moale(poate sa ne mai ramana lapte).
Untul trebuie sa fie cat mai moale pentru a-l putea freca cu restul de zahar,zaharul vanilat ramas si nuca de cocos.
Pe o folie punem jumate din compozitia de blat pe care o modelam in forma de dreptunghi si peste care punem jumatate din compozitia de crema pe care o apasam bine pentru a se lipi de blat.Rulam ca pe o rulada si o legam strans la capete si dam la rece peste noapte.Dam jos folia si taiem bucati putin mai late.