Rulada de biscuiti cu cocos

de ela in Dulciuri, 16 Dec 2011 | 5033 vizualizari

 

am tot vazut rulada asta ,asa ca am spus sa o incerc si eu....pozele nu sunt asa de reusite pentru ca sunt facute seara...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr biscuiti populari
  • 500 ml lapte,aproximativ
  • 15 linguri zahar pudra
  • 2 plicuri zahar vanilat bourbon
  • 50 gr fistic
  • 150 gr cocos
  • 4linguri cacaoa neagra
  • 1esenta rom fiola
  • 1pachet unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de biscuiti cu cocos:

Untul trebuie lasat la temperatura camerei cateva ore.

Fierbem laptele,adaugam esenta de rom,10 linguri de zahar pudra,un zahar vanilat apoi cacaoa si lasam sa dea cateva clocote,amestecand mereu.

Biscuitii ii macinam in robotul de bucatarie cu fisticul,apoi amestecam cu sosul pregatit si amestecam bine pana obtinem un aluat pe care putem sa il modelam usor.Amestecam treptat laptele pana observam ca aluatul este destul de moale(poate sa ne mai ramana lapte).

Untul trebuie sa fie cat mai moale pentru a-l putea freca cu restul de zahar,zaharul vanilat ramas si nuca de cocos.

Pe o folie punem jumate din compozitia de blat pe care o modelam in forma de dreptunghi si peste care punem jumatate din compozitia de crema pe care o apasam bine pentru a se lipi de blat.Rulam ca pe o rulada si o legam strans la capete si dam la rece peste noapte.Dam jos folia si taiem bucati putin mai late.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de biscuiti cu cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]